Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 27. januara do 3. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 27. januara do 3. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

 

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

 

BIK

 

LJUBAV: Još nekoliko dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

 

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve više ćete se kretati što je dobro.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako da dolaze na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

 

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj atmosferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

 

RAK

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

 

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koje će vam pružiti podršku, a to raduje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća su prijatna putovanja.

 

LAV

 

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svaki čas izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti ni jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Oni u vezi će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

 

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na sport koji vas veseli.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih da zavisi većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da ostvarite nešto u pomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite, prvo sagledajte s čim raspolažete.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

 

STRELAC

 

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje još treba da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine sedmice počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše da izlazite na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

 

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekud da rade. Izazovi će biti prijatni i društveni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite samo ono što jeste.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako se nekome udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste se mogli razmahati. Idite korak po korak i budite strpljivi.

 

KARIJERA: Efikasnost kojom ćete delovati na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad poradite ponešto i s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajem mestima. Susreti su tu.

 

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razmislite o svojim željama.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

 

KARIJERA: Neki će da se okrenu borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vaga, Vodolija, Ovan

 

Podeli članak
sinovoz
FAM