Foto dana Slobodno vreme

Najmlađi Zrenjaninci napravili najbolji uvod u novogodišnje veselje (Foto)

tradicionalna manifestacija Grad otvorenog srca

Poslednjeg dana 2018. godine, na glavnom gradskom trgu, održana je šesta po redu, tradicionalna manifestacija „Grad otvorenog srca“. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje. U tome su im pomagali Deda Mrazevi, klovnovi, animatori, muzičari… i kompanija GOMEX. Ova kompanija darivala je sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazevi.

 

Uprkos temperaturi, koja je bila jednocifrena, mnogi sugrađani odlučili su da dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2018.

 

Organizatori programa – Grad Zrenjanin, Kulturni centar Zrenjanina i Turistička organizacija grada, zajedno sa kompanijom Gomex, potrudili su se da pripreme sadržajan program. Tom prilikom, nastupili su Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor „Super Nova“, plesna grupa „Free Dance“… Bili su tu i „Kolorino stvaralaštvo“, dramska trupa „Cekom“ i Haos animatori. Sa decom se družilo desetak Deda Mrazeva koji su im na kraju događaja podelili paketiće.

 

U kasnim popodnevnim satima mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na završne pripreme pred doček Nove godine.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM