Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Najluđa zabava u CineStaru: Vikend uz blokbaster “Svemirski basket”

svemirski basket
Svemirski basket: Novo nasleđe

CineStar je za ovaj vikend najavio najluđu zabavu u svojim bioskopima! Jer – stigao je blokbaster „Svemirski basket: Novo nasleđe“.

 

„Datumi kada se najluđe zabavljamo su 17. i 18. jul. U svim našim bioskopima, uz kupljenu ulaznicu za taj film, deci poklanjamo nalepnicu „Space jam“. Očekuju vas i baloni, a najsrećnije čak i gadgeti iz filma ispod sedišta. Cene su, kao i uvek kada su porodični vikendi, povoljnije, i to u periodu od 11 do 17 časova“, poručuju iz CineStara.

 

Svemirski basket: Novo nasleđe

 

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.

 

Lebron Džejms i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i Lebron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa.

 

U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

 

Film se prikazuje i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji, a sve dostpune projekcije možete VIDETI OVDE.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave”, “Crna udovica”, “Vremenska petlja”, “Kućni ljubimci na tajnom zadatku”, “Fatalna”, “Zec Petar: Skok u avanturu”, “Paklene ulice 9”, “Luka”, “Kruds: Novo doba” i “Raja i poslednji zmaj”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM