Slobodno vreme

NA SPISKU 64 IMENA: Oni će ove godine plivati za časni krst

plivanje za časni krst

Ove godine oboren je rekord u broju prijavljenih za plivanje za časni krst na gradskom jezeru u Zrenjaninu. Kako je najavljeno, plivaće i jedan Rus i dve devojke.

 

Na spisku prijavljenih su Ivan Radosavljević, Ivan Cucić, Saša Takač, Marko Babić, Boris Knežević i Željko Glumac, svi iz Zrenjanina. Sa područja našeg grada su i Nemanja Marić, Dušan Ludoški, Nenad Škundrić, Aleksandar Topalov… Na spisku su i Aleksandar Anović, Nikola Đorđević, Slaven Stanić i Veljko Tošin. Tu su i Nikola Stančić, Miloš Medarević, Nikola Stojičić…

 

Za učešće u manifestaciji prijavili su se i Vladimir Petković, Goran Ranisavljev, Nikola Runjo, Igor Nađ, Željko Milanović i Ivan Petrović. Među prijavljenim Zrenjanincima su i Zoran Pomorišac, Novica Dunđer, Nikola Gećin, Nebojša Tuba… Na spisku su i Marko Rajačić, Nenad Živanov, Branislav Popov, Vladimir Drndarević, Stevan Zorić, Petar Marioncu, Srđan Rosić i Đurađ Rokvić.

 

Za časni krst plivaju i Boško Bolozan, Miloš Stanković, Radovan Lolić, Mario Barlakov i Aleksa Đorđević. Spisak Zrenjaninaca zaključuju Nemanja Isakov, Zoran Šemić, Branislav Jankulov i David Bartole.

 

Za časni krst plivaće i Saša Nikolić iz Aleksandrova, Srđan Bajkić iz Farkaždina, Stefan Vasić iz Melenaca i Jovan Mijatović iz Banatskog Despotovca.

 

Iz Novog Sada dolaze Slobodan Pivač, Aleksandar Anđelković, Miljan Miljković, Marinko Davidovski, Miloš Nestorov, Gojko Milošević, Milan Milošević i Nenad Miljević. Trojica učesnika iz Žablja su Nikola Perić, Nedeljko Perić i Miloš Vujić.

 

Plivaće i Marko Majstorović iz Veternika i Vladimir Dimitrijević iz Beograda.

 

Među plivačima za časni krst biće i jedan Rus iz Sankt Peterburga Ivan Čembarov, kao i dve devojke, Zrenjaninke Tijana Sič i Marija Kolundžija.

 

Podsetimo, plivanje za časni krst biće održano u subotu, 19. januara, u 12 časova, na jezeru kod Kulturnog centra Zrenjanina.

 

plivanje za časni krst
Poslednje pripreme su u toku

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Nisam cito naporniji tekst. Novinar koji ga je sastavljao za ubuduce da zna, nema potrebe posle svakog petog imena navoditi zbog cega je na spisku i da ce ucestvovati…dovoljno je na pocetku napisati i pobrojati sva imena…

sinovoz
FAM