Slobodno vreme YSLAJDER

MODNA REVIJA U POGONIMA ITALIJANSKE KOMPANIJE „FULGAR“ (FOTO)

modna revija

ZRENJANIN – U hali kompanije „Fulgar“ u Zrenjaninu večeras je organizovana veoma zapažena modna revija ženskih i muških čarapa, koju je renomirana kompanija koja posluje u Zrenjaninu, priredila sa partnerskom firmom „Invista“.

Voditeljka revije bila je Džejn Spajder, marketing menadžer kompanije „Invista“ za istočnu Evropu, a manekenke i manekeni predstavili su sedam novih brendova čarapa ove modne kuće, izrađenih od materijala koji su nastali u „Fulgarovim“ pogonima.

– Ovo je drugi put da kompanija „Fulgar“ zajedno sa partnerom „Invista“ organizuje ovakav vid prezentacije najnovijih trendova i dostignuća u proizvodnji prediva i njihovoj upotrebi u produkciji čarapa, kako ženskih tako i muških. Verujem da se ovakav način predstavljanja dopao našim kupcima, koji će moći na osnovu ovoga što su videli da razvijaju nove, kvalitetne proizvode. Budućnost tekstila bazirana je na inovacijama, a razvoj i kvalitet su prioritet – ocenio je rukovodilac prodaje u „Fulgaru“ Mihajlo Knežević, naglašavajući interes kupaca za ovakve revije.

Na modnoj reviji gosti su bili iz Srbije, ali i zemalja regiona, iz BiH i Makedonije.

Reviji su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima i načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz