Slobodno vreme YSLAJDER

MALI STANOVI MOGU BITI VELIKI PROBLEM, ALI TU JE REŠENJE!

U današnjoj rubrici “U lepom živim, u lepom radim”, koju realizuju portali stoloviistolice.com i zrenjaninski.com, danas govorimo o malim stanovima i mogućnostima koje pruža nameštaj izrađen po meri.

 

 

Mali stanovi znaju da budu veliki problem: mali prostor u kom treba organizovati život, smestiti sve stvari neophodne za funkcionisanje samca ili porodice a naravno, omogućiti i normalno i bezbedno kretanje.

 

Srećom, to danas nije nerešiv problem. Rešenje se zove – nameštaj po meri.

 

Iznenadili biste se kako opremanjem malog stana nameštajem izrađenim po meri možete da dobijete lep, funkcionalan i praktičan prostor.

 

Od najmanje kuhinje nameštaj izrađen po meri napraviće kuhinju koja zadovoljava sve potrebe porodice.

 

Arhitekta i dizajner projektovaće takav nameštaj za dnevni boravak koji će od centralne prostorije svakog stana napraviti funkcionalan prostor. Nameštaj po meri ima i tu prednost da mu možete dati svoj pečat i iskorišćenost prostora biće maksimalna.

 

mali stanovi

 

Nameštajem izrađenim po meri iskoristićete maksimalno i mali hodnik ili predsoblje, a dobro dizajniran nameštaj za kupatilo, bez obzira koliko ono malo bilo, zadovoljiće apsolutno svaku potrebu.

 

Ne očajavajte zato ako imate para samo za mali stan ili ako ste mali stan nasledili.

 

S jedne strane, imaćete male režijske troškove, lako ćete ga održavati a, s druge, opremanjem stana nameštajem izrađenim po meri dobićete udoban, komforan i funkcionalan prostor za sebe i svoju porodicu.

 

Sve mogućnosti koje pruža nameštaj izrađen po meri možete pogledati na portalu stoloviistolice.com

Podeli članak
sinovoz
FAM