Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Madresi predstavili novi spot i singl „Parking mina“ (Video)

madresi predstavili sing parking mina
Foto: Kristina Bojanić

Rock and roll/punk bend Madresi snimio je spot za novi singl „Parking mina“ koji će se naći na njihovoj kompilaciji „Rock and roll nije mrtav a kamoli punk“ u vidu kasetnog izdanja.

 

Kompilacija pored novog singla obuhvata i pesme sa njihova dosadašnja tri albuma „Odvedi me odavde“, „Prodajem emocije“,“Alergija na zlo“, kao i singlove „Poltron“, „Rijaliti i njegovi fanovi“, „Žardinjerija“ i „Nisam oran biti ljubomoran“. Ovaj best of „zrenjaninskih Ramonsa“ biće objavljen za izdavačku kuću „Miner records“ sa kojom bend ima odličnu saradnju.

 

„Parking mina“ govori o jednoj tragikomičnoj situaciji sa kojom se većina ljudi susrela bar jednom u životu. Ali, isto tako, simbolički ukazuje i na jedan vid socijalne nepravde gde mnogi revnosni građani nakon izmirenih državnih nameta ostaju u situaciji da „jedva krpe kraj s krajem“, za razliku od onih privilegovanih koji te iste namete izbegavaju. Naravno, bez ikakvih posledica, što svakako doprinosi njihovom bahatom luksuznom životu.

 

Pročitajte još: U PERLEZU STAO VOZ: Sećate li se ove pesme poznatog benda? (Video)

 

Scenario, režiju i montažu potpisuju Vladimir Maksimović i Kristina Bojanić. U spotu igraju Nađa Rudić, Kristina Bojanić, Igor Blanuša, Nenad Ivanić, Darko Gađanski, Vladimir Maksimović i kuče Laki.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM