Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Madresi predstavili novi spot i novu pesmu „Ne igraš za tim“ (Video)

madresi predstavili pesmu ne igraš za tim

Madresi su objavili novi spot i novu pesmu pod nazivom „Ne igraš za tim“. Ova pesma se nalazi na njihovom četvrtom albumu „13. prase“.

 

Ovog puta bend se bavi jednom fudbalskom temom. Međutim, suština pesme „Ne igraš za tim“ može se preneti i na druge kolektivne delatnosti.

 

Scenario i režiju potpisuju Kristina Bojanić i Vladimir Maksimović, a svoje fudbalsko umeće u spotu su prikazali Aleksandra Mađarov, Aleksandar Blanuša, Nenad Ivanić, Milan Maksimović, Dragan Lambić i Vladimir Maksimović.

 

Pročitajte još: Turistička organizacija priprema održavanje letnjih manifestacija

 

Svetlost dana je konačno ugledala i dugo očekivana kompilacija na kaseti „Rock and roll nije mrtav, a kamoli punk“ u izdanju Miner recordsa.

 

– Kompilacija predstavalja presek našeg dosadašnjeg rada i krunu saradnje sa Miner recordsom. Odabrane pesme na verodostojan način prikazuju estetiku benda i sistem vrednosti za koji se borimo, čija nas marginalizacija u ovim čudnim vremenima još više povezuje sa onima koji neguju iste etičke principe kao mi – izjavio je član benda Vladimir Maksimović.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM