Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Kriminalistička drama “Cinkaroš” na repertoaru bioskopa CineStar (Video)

cinkaroš
Cinkaroš

Kriminalistička drama “Cinkaroš” nalazi se na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin od četvrtka, 22. oktobra. Film se prikazuje u terminima od 19.30 i 21.45 časova.

 

Cinkaroš

 

Producenti filmova “Grad lopova” i “Džon Vik” donose kriminalističku dramu sa Džoelom Kinemanom, Klajv Ovenom i Rosmundom Pikom u glavnim ulogama.

 

Bivšem specijalcu Piteru Kolsovu svet se okrene naopačke kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobija priliku za prevremeno puštanje iz zatvora uz uslov da postane cinkaroš FBI-a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom Njujorka. Nakon što isporuka droge, u kojoj učestvuje, krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora da se infiltrira u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu. Hoće li biti dovoljne?

 

 

Osim krimi drame “Cinkaroš”, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: “Ava”, “Lesi se vraća kući”, “Antebellum”, “Tajni vrt”, “Grenland: Poslednje utočište”, “Trolovi: Svetska turneja”, “After: Posle sudara”, “Snežana i sedam patuljaka”, “Rat s dekom”, “Mulan”, “Tenet” i “Kapetan Sabljouzubi i magični dijamant”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM