Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Klub sportskih ribolovaca “Banat” od osnivanja beleži značajne rezultate

klub sportskih ribolovaca banat

Klub sportskih ribolovaca „Banat“ iz Zrenjanina od svog osnivanja 2000. godine beleži značajne sportske rezultate na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni, kao i učešće u nekoliko disciplina sportskog ribolova u reprezentaciji Srbije.

 

– U poslednje tri godine naš klub je u samom vrhu sa sportskim rezultatima na državnim šampionatima koji se organizuju pod okriljem Saveza sportskih ribolovaca Srbije, kao krovne organizacije – kaže za portal zrenjaninski.com Igor Janjić, iz Kluba sportskih ribolovaca “Banat”.

 

Uspeha je mnogo.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vaša omiljena gradska mini-pivnica radiće i tokom praznika

 

Dragan Glogovac osvojio je svetski šampionat u disciplini plovak. Željko Sirar i Bojan Bojanić dve godine uzastopni su državni ekipni prvaci u disciplini blek bas. Milan i Mario Jovanov, Igor Janjić i Predrag Stević dve godine uzastopni su državni ekipni prvaci u disciplini fider. Milan Jovanov je pojedinačni državni prvak i vicešampion u ovoj disciplini. Bojan Bojanić i Kristijan Selim državni su prvaci u šaranskom ribolovu.

 

klub sportskih ribolovaca banat

 

Klub sportskih ribolovaca “Banat” ima velike planove

 

– Klub sportskih ribolovaca “Banat” je u ovoj grani sporta prepoznat kao veoma uspešna i respektabilna sportska organizacija. Kao i svih proteklih godina, klub i u ovu takmičarsku sezonu ulazi sa najvišim ambicijama. Ukoliko uslovi zbog pandemije dozvole, takmičari će ove godine nastupiti na svetskim prvenstvima u dve discipline – ističe Janjić.

 

Iako se mnogobrojno članstvo takmiči na kup takmičenjima tokom cele godine, pripreme za ona najvažnija državna takmičenja su okončana i polako počinje zvanični kalendar.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Tako će Zrenjanin biti domaćin državnog ekipnog prvenstva 8. i 9. maja na takmičarskoj stazi Brankovan na Begeju. Očekuje se učešće najboljih ekipa Srbije u disciplini fider.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM