Foto dana Slobodno vreme

Klub planinara Zrenjanin u nedelju organizuje pešački izlet

Klub planinara Zrenjanin
Foto: Pixabay

Klub planinara Zrenjanin, na predlog Ministarstva omladine i sporta, realizuje program masovnog rekreativnog angažovanja građana Zrenjanina kroz pešačke izlete pod nazivom “Pešačimo i planinarimo”.

 

Klub je pozvao sve psiho-fizički spremne građane da se pridruže sledećoj akciji koja će biti organizovana u nedelju, 4. novembra.

 

Skup učesnika je u 7.45 časova na Žitnom trgu u Zrenjaninu, polazak je pola sata kasnije, a povratak je planiran do 15 časova.

 

Plan ture predviđa da se sa Žitnog trga krene preko Pešačkog mosta uzvodno desnom obalom Begeja do Šumica, pored manastira Svete Melanije, motela, fazanske šume, preko Pešačkog mosta na drugu stranu Begeja, gde se na desetom kilometru pravi pauza uz čaj. Povratak je biciklističkom stazom do Zrenjanina. Ukupna dužina staze je 17 kilometara.

 

U skladu sa trenutnom situacijom, moguće je da tura ide suprotnim smerom od planiranog, a vodič zadržava pravo izmene plana.

 

Učesnicima pešačenja se savetuje da u rancu ponesu hranu, vodu i čaše za čaj, koji će biti podeljen u pauzi.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • SREĆNO “RAVNIČARENJE”!
    ONI U PLANINAMA “PLANINARE”, A, MI, BANAĆANI, TREBALO BI DA “RAVNIČARIMO”!
    PREDLOG IZ ELEMIRA!

  • Kakvo ludilo! Zrenjanin nema ni manje brdo u svojoj okolini, ali ima planinare. Slucajno sam danas video te ” optimiste” na biciklistickoj stazi kod Dijamanta, bilo ih je oko 15.

sinovoz
FAM