Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Klint Istvud se vratio na veliko platno: “Plači, mačo” u CineStaru (Video)

plači mačo
Plači, mačo

U bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 23. septembra, prikazuju se dva nova filma. U pitanju su drama „Plači, mačo“ i animirana komedija „Zvezdani psi: Tropska avantura“.

 

Plači, mačo

 

Priča prati Majka Majloa, nekadašnju zvezdu rodea, a sada isluženog odgajivača konja koga bivši gazda zove da mu pomogne, ode po njegovog sina u Meksiko, praktično ga kidnapuje od majke alkoholičarke i dovede ga u Teksas. Dok se vraćaju kroz predele ruralnog Meksika i sreću se sa neočekivanim iznenađenjima na putu, Majlo uči mladog saputnika tome šta znači biti dobar čovek, tražeći u tome priliku i za lično iskupljenje.

 

Glavnu ulogu u filmu tumači Klinst Istvud.

 

Film se prikazuje u terminima od 20.20 i 22.15 časova.

 

 

Zvezdani psi: Tropska avantura

 

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, poslati su da istraže ovu čudnu pojavu. Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spasavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

 

Film se radnim danima prikazuje od 16.55 časova, a za vikend i od 11.15 sati.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Toma”, “Ainbo: Dobri duh Amazonije”, “After: Posle pada”, “Mali šef: Porodični biznis”, “Zloćudno”, “Šeng-Či i legenda o Deset Prstenova”, “Avanture porodice Bigfoot”, “Nečista krv – Greh predaka”, “Patrolne šape” i “Svemirski basket: Novo nasleđe”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM