Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Kako je odlazeća ambasadorka Velike Britanije iznenadila portal zrenjaninski.com

šan meklaud
Foto: Twitter printscreen

Odlazeća ambasadorka Velike Britanije Šan Maklaud poručila je u oproštajnom pismu, koje je naslovila sa „Draga Srbijo“, da tokom svoje četvorogodišnje diplomatske službe u našoj zemlji, koju su obeležili pandemija koronavirusa, rat u Ukrajini i „nezamisliva domaća tragedija“, nije bila u situaciji da upozna onoliko ljudi koliko je želela i da poseti sva mesta koja je htela.

 

– Ali, imala sam priliku da vas upoznam i u zdravlju i u bolesti – napisala je Maklaud.

 

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Saravolac osvojila srebro na Balkanskom takmičenju u masažama

 

Šan Maklaud je, ipak, uspela da poseti Zrenjanin, i to krajem novembra 2019. godine. Posetu našem gradu iskoristila je i da obiđe čuveni grafit na Bagljašu, na kom su iscrtani likovi iz legendarne britanske humorističke serije „Mućke“.

 

Ambasadorka Šan Maklaud je to učinila samo dan nakon što je informativni portal zrenjaninski.com objavio informaciju da će ona doći u posetu Zrenjaninu, uz pitanje da li će iskoristiti tu priliku da uživo vidi i grafit u naselju Bagljaš.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

„Evo me“, napisala je, na srpskom jeziku, na svom Twitter nalogu ambasadorka Velike Britanije i objavila fotografiju na kojoj se nalazi pored pomenutog grafita. U rukama je držala kišobran u bojama britanske zastave.

 

Ona je tom prilikom i tagovala naš informativni portal.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak