Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Jedna pretpremijera i dve filmske premijere u bioskopu CineStar (Video)

bioskop cinestar
Film "Anabel 3: Povratak kući"

Pretpremijera horor filma “Anabel 3: Povratak kući” u bioskopu CineStar Zrenjanin biće održana u sredu, 26. juna. Projekcija je u 19 časova. Nakon toga, ovaj napeti horor naći će se na redovnom repertoaru bioskopa CineStar.

 

Radnja filma je sledeća: demonolozi Ed i Lorraine odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je da je zaštite stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Judy i njene prijatelje.

 

 

Od četvrtka, 20. juna, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete premijerno pogledati još dva filma – “Anna” i “Anđeo čuvar”.

 

Radnja akcionog trilera “Anna”, reditelja Luc Bessona je sledeća: ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Sasha Luss, dobitnica nagrade Oscar, Helen Mirren, Cillian Murphy i Luke Evans.

 

 

U filmu “Anđeo čuvar” jednu od glavnih uloga tumači Rade Šerbedžija. U pitanju je psihološki triler, inspirisan stvarnim događajima, o čoveku koji koristi hipnozu i kroz taj čin manipuliše drugom osobom i tera ga na pljačke i ubistva. Kriminalistička policija učiniće sve u svojoj moći kako bi uhvatila hipnotizera u bici uma i volje.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin od 20. do 26. juna možete pogledati i ove filmove: “Ljudi u crnom: Globalna pretnja”, “Keva”, “X-Men: Mračni feniks”, “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”, “Godzila II: Kralj čudovišta”, “Aladin”, “Džon Vik 3 – Parabelum”, “Pokemon – Detektiv Pikachu” i “Ružnjići”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM