Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Humani ribolovci sakupili 160.000 dinara za nastavak Vukovog lečenja

lord kup 2021

Humanitarno takmičenje u ribolovu „Lord kup 2021“ održano je proteklog vikenda na zrenjaninskom jezeru Čepel. Učestvovalo je 15 ekipa koje su, uprkos teškim vremenskim uslovima, danonoćno, punih 48 sati, pecale za obolelog dečaka Vuka Lojkovića.

 

Ovom prilikom, Udruženje sportskih ribolovaca „Lord“ uspelo je da sakupi 160.000 dinara za nastavak Vukovog lečenja.

 

PROČITAJTE JOŠ: Sandra i Karlo su izgovorili sudbonosno DA, a evo ko se još venčao

 

Takmičenje je organizovano po sektorskom modelu, što je podrazumevalo pet ekipa po jednom sektoru. U generalnom plasmanu, prvo mesto je osvojila ekipa „CT Gomex“, koja je ulovila neverovatnih 182,48 kilograma ribe. Drugoplasirana je bila ekipa „CT Skela“ sa ulovljenih 78,60 kilograma, a treće mesto osvojila je ekipa „CT King karp“ sa ulovljenih 70,88 kilograma.

 

Najveću ribu imala je ekipa „CT Hidra“. U pitanju je šaran težine 24,78 kilograma. Na ovoj manifestaciji, inače, ulovljeno je ukupno 589,66 kilograma ribe.

 

lord kup 2021

 

Svečanoj dodeli priznanja i nagrada prisustvovala je cela porodica Lojković. Ovu manifestaciju su podržale i mnogobrojne javne ličnosti, na čelu sa glumcem Milanom Vasićem.

 

Organizator takmičenja bilo je Udruženje sportskih ribolovaca „Lord“ iz Beograda, a domaćin je bio korisnik jezera Čepel, Klub sportskih ribolovaca „Banat“. Ovu humanitarnu akciju je podržala i kompanija „Gomex“, čiji su predstavnici činili jednu od 15 ekipa.

 

Kompanija „Gomex“ je poznata kao društveno odgovorna kompanija, a njeni predstavnici iskazali su veliko zadovoljstvo povodom uspešno realizovane akcije prikupljanja novčane pomoći, posebno iz razloga što je Vuku ta vrsta podrške sada neophodna.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Organizatori su pozvali građane da i sami pruže pomoć Vuku, tako što će poslati SMS poruku 80 na broj 3030.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM