Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Grdana: Gospodarica zla“ i „Blizanac“ u bioskopu CineStar (Video)

grdana

Diznijeva avantura „Grdana: Gospodarica zla“ biće pretpremijerno prikazana u CineStaru Zrenjanin u sredu, 16. oktobra, najavljeno je iz ovog bioskopa.

 

Naslovnu ulogu tumači Anđelina Džoli, a film se prikazuje i u titlovanoj i u sinhronizovanoj verziji. Projekcije su u sredu, 16. oktobra, od 18 (sinhorinizovano) i 20.15 časova (titlovano).

 

„Grdana: Gospodarica zla“ je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon flma „Grdana – Zla vila“, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negatvke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru. Novi flm istražuje komplikovani odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protvnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo.

 

 

BLIZANAC

 

Od četvrtka, 10. oktobra, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i naučnofantastičnu akciju „Blizanac“ u režiji Anga Lija. Glavne uloge u ovom filmu tumače Vil Smit i Klajv Oven.

 

Ovog oktobra, vizionarski reditelj Ang Li predstavlja ultimativno bioskopsko iskustvo – „Blizanac“ 3D+ IN HFR (60 slika u sekundi).
Snimljen sa maksimalnim brojem slika u sekundi, „Blizanac“ je film jednak mađioničaru koji izvodi tačku nestajanja bez trunke dima i ogledala.

 

Ova evolucija u vizuelnom pripovedanju omogućava publici najsavršeniji kinematografski doživljaj koji trenutno može da se iskusi u bioskopu.

 

„Blizanac“ je inovatvni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operatvac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producent Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin narednih dana možete pogledati i sledeće filmove: „Džoker“, „Vojna akademija 5“, „Rambo: Do poslednje kapi krvi“, „Prevarantkinje sa Vol Strita“ i druge.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM