Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Filmovi “Le Man ’66: Slavna 24 sata” i “Raširi krila” stigli u bioskop (Video)

le man

Filmovi “Le Man ’66: Slavna 24 sata” i “Raširi krila” premijerno se prikazuju od četvrtka, 14. novembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin. Na repertoaru se nalazi i novi domaći film “Realna priča”, sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković u glavnim ulogama.

 

LE MAN ’66: SLAVNA 24 SATA

 

Dobitnici Oskara Met Dejmon i Kristijan Bejl glavni su glumci ove istinite priče Studija 20th Century Fox o dva disidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka. Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata” beleži vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Matt Damon) i britanskog vozača Kena Majlsa (Christian Bale). Oni su se udruženim snagama borili protiv korporativnog mešanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobednika svetskog prvenstva Francuske u Le Manu – Ferarija.

 

 

RAŠIRI KRILA

 

Francuski reditelj i scenarista Nikolas Vainer donosi novu neverovatnu istinitu priču koja je prethodila onoj iz filma “Bela i Sebastijan”. Priča se odvija između oca i sina, Kristiana i Tomasa. Kristian proučava divlje guske i radi na svom životnom projektu: želi zaštititi ugroženu vrstu ptica i naučiti ih kako da migriraju. Koristeći svoj ultralaki avion, vodiće ih od Norveške do Francuske, duž sigurnih migracijskih puteva. Njegov sin Tomas je skeptičan prema očevim budalastim planovima. Ali, kako je zaglavio na farmi svog oca, tinejdžer ipak odlučuje da provede neko vreme sa pticama. Postupno se Tomas povezuje s guskama i počinje se brinuti o njima. A otac i sin kreću na najlepše zajedničko putovanje…

 

 

REALNA PRIČA

 

Film “Realna priča” vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem. Čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega. Zbog toga često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: “Bitka za Midvej”, “Dr Sleep”, “Porodica Adams”, “Terminator: Mračna sudbina”, “Ekipa”, “Grdana: Gospodarica zla”, “Džoker”, “Ovčica Šone Film: Farmagedon” i “Jeti: Snežni čovek”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM