Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Dva nova filma od četvrtka na repertoaru bioskopa CineStar (Video)

izgubljeni na horizontu
Izgubljeni na horizontu

Triler “Izgubljeni na horizontu” i porodična avantura “Stela” prikazuju se od četvrtka, 1. aprila, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

Izgubljeni na horizontu

 

Autor filmova “Ulica Kloverfild broj 10” i “Opasnost iz dubine” donosi film “Izgubljeni na horizontu”, koji govori o preživljavanju dvoje bivših ljubavnika Sare i Džeksona. Njih dvoje otkrivaju novu vrstu straha u Cesna avionu.

 

Ovo je trebalo da bude samo rutinski 99-minutni let do ostrva na kom se njihovi prijatelji venčavaju. Međutim, samo nekoliko minuta nakon poletanja, njihov pilot doživljava srčani udar. Ne znaju gde se nalaze, ne znaju da upravljaju avionom, niti da slete. Ispred njih se nalaze samo beskonačni okean i nebo, a očekuje ih i strašna oluja. Sara i Džekson imaju samo jednu opciju – nema povratka.

 

Film se prikazuje u terminima od 16.35 i 19.15 časova.

 

 

Stela

 

Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, jedanaestogodišnji Nikola beži od kuće. Stela, pas šarplaninac, jedina je koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

 

Film se prikazuje u terminima od 13.30 i 17.15 časova, a u subotu i nedelju i od 11.45 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Godzila protiv Konga”, “Izvrsni krokodil Dandi”, “Gost”, “Duša”, “Tom i Džeri”, “Jedini izlaz” i “Viking Vik i čarobni mač”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM