Slobodno vreme YSLAJDER

DVA NEOBIČNA DOGAĐAJA U AVIV PARKU ZRENJANIN

aviv rođendan

ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin u subotu, 7. oktobra, organizuje dva neobična događaja i poziva sve Zrenjanince, uzrasta od 7 do 12 godina, da dođu u periodu od 12 do 16 časova da se isprobaju u „Bubble soccer“-u!

 

aviv rođendan

 

Ovo je totalni hit svuda u svetu, a u subotu će biti na raspolaganju svim zainteresovanim malim ekipama iz Zrenjanina da se BESPLATNO oprobaju u fudbalskom meču u ovim ludim gumenim loptama!

 

Nakon fudbala u loptama, organizatori pozivaju malo starije (od 12 godina, pa naviše) da dođu na mini turnir „Aviv Skate Open“ i na poligonu za skejt pokažu svoje umeće u vožnji skejtborda!

 

„Skejt program počinje od 16 časova i svi vi koji volite ekstremne sportove možete da dođete da pogledate naše vrhunske skejtere koji će vam demonstrirati svoje profesionalne tehnike i veštine, a pozivaju se i svi oni Zrenjaninci koji znaju da voze skejt da dođu i pokažu svoje znanje u ovom ekstremnom sportu“, kažu u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Takođe, profi vozači će svim zainteresovanima pokazati neke novitete i posebne tehnike u vožnji skejta.

 

Medalje, diplome i trofeji čekaju i ove mlađe u fudbalu, a i ove starije u skejt takmičenju, tako da će ova subota biti dan za fenomenalnu sportsku zabavu u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijave nisu potrebne unapred. Dovoljno je samo malo ranije da dođete, a organizatori događaja će vas staviti na spisak.

 

„Čekamo vas sve da uživate u ovoj neobičnoj zabavi u subotu, u Aviv Parku Zrenjanin“, navodi se u saopštenju.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.