Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Dođite na Peskaru i besplatno naučite da upravljate skuterom na vodi

škola motonautike
Foto: Nemanja Stanković

Zahvaljujući Motonautičkom klubu “Motojet” iz Novog Sada, svi zainteresovani omladinci iz Zrenjanina imaće priliku da od petka, 14. juna, pa do nedelje, 16. juna, nauče da upravljaju skuterom na vodi.

 

Škola motonautike „Motojet H2O adrenalin“ biće održana na najpopularnijem gradskom kupalištu Peskara, i to u terminu od 13 do 17 časova. Bitno je naglasiti da je škola, koja će biti organizovana u okviru manifestacije „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“, potpuno besplatna!

 

Škola motonautike obuhvata teorijsku i praktičnu obuku.

 

– U petak i subotu organizovaćemo obuku, a u nedelju test spretnosti. Prijave zainteresovanih za Školu motonautike će biti na licu mesta, svakog dana od 12.30 sati. Održaćemo radionice sa teorijskom obukom, na kojima će biti reči o značaju zaštitne opreme. Polaznici će biti upoznati i sa tehničkim delovima skutera. Takođe, biće im predočena i osnovna pravila u vodnom saobraćaju – kaže za portal zrenjaninski.com Aleksandar Krevešić, predsednik Motonautičkog kluba „Motojet“.

 

U nedelju će, navodi Krevešić, više reči biti o motonautici kao sportu i pravilima koja važe u njemu.

 

– U planu je kratka teorijska obuka, a zatim sledi praktični deo, odnosno vožnja na jezeru oko bova – napominje naš sagovornik.

 

On poziva sve zainteresovane mlade Zrenjanince da dođu na Peskaru u petak, subotu i nedelju i da uživaju u čarima ovog atraktivnog sporta.

 

S obzirom na to da meteorolozi za vikend najavljuju toplo i sunčano vreme, zaista imate pravi razlog da se zaputite na Peskaru i uživate u čarima motonautičkog sporta.

 

Medijski pokrovitelj Škole motonautike „Motojet H2O adrenalin“ je informativni portal zrenjaninski.com

 

Podeli članak
sinovoz
FAM