Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

CineStar Zrenjanin predstavlja: Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milione!

after: finale
After: Finale

Romantična drama „After: Finale“, krimi drama „Duhovi u Veneciji“ i animirana avantura „Ričard Roda 2“ premijerno se prikazuju u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 14. septembra.

 

After: Finale

 

Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milione! Njihova veza zauvek ih je promenila. Da li je ljubav nestala?

 

Peti i poslednji deo svetskog fenomena otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti napred i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika.

 

Film se prikazuje u terminima od 16.05, 18.15 i 20.10 časova.

 

 

Duhovi u Veneciji

 

Zastrašujuća drama prikazuje povratak proslavljenog detektiva Herkula Poaroa. U penziji, Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

 

Triler zasnovan na knjizi Agate Kristi „Zabava u Noći veštica“ režira dobitnik nagrade Oskara Kenet Brana, koji ujedno tumači glavni lik Herkula Poaroa.

 

Film možete da pogledate u terminima od 19.30 i 22.05 časova.

 

 

Ričard Roda 2

 

Ričard, neustrašivi vrabac kog je usvojila porodica roda, zimu provodi uživajući na Velikom jezeru na severu Afrike. Kada shvati da on neće biti taj koji će predvoditi svoje jato nazad na sever, odlučuje da pobegne i da leti sam. Na svom putu, upoznaće Samiju i njeno jato vrabaca, koje u zatočeništvu drže zli marabui, kojima upravlja pohlepni paun Zamano. Jedina šansa da se vrapci oslobode jeste da reše zagonetku i pronađu Veliki dragulj. A to zahteva timski rad, poverenje i pre svega spretnost.

 

Film se radnim danima prikazuje od 16.40 časova, a za vikend i od 11.30, 13.15 i 15.00 sati.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Opatica iz pakla 2“, „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3“, „Pored tebe“, „Detektiv Cvrle i Zlatna košnica“, „Velika avantura mačke Ru“, „Zvuk slobode“, „Pravednik 3: Konačno poglavlje“, „Drakula: Buđenje zla“, „Nindža kornjače: Haos“, „Mavka: Zaštitnica šume“ i „Barbie“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak