Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

CineStar proglašen najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi!

cinestar cinemas

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini! Nagrada će upravi Blitz – CineStara biti dodeljena na kongresu CineEurope u Barseloni u junu ove godine.

 

CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year. Ova nagrada uručuje se bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice.

 

Jedan od najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi

 

Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz – CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz – CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije. Time je postao jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.

 

Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja. Stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banja Luci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine.

 

cinestar cinemas

 

Vizija Bioskopa sa pet zvezdica je bila pun pogodak

 

Nakon saznanja da je Blitz – CineStar dobitnik ove prestižne nagrade, Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija je izjavio:

 

– Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha. Naša vizija Bioskopa s pet zvezdica je očigledno bila pun pogodak. CineStar je postao sinonim za najbolje bioskopsko iskustvo u Evropi. Stvorili smo lanac bioskopa nove generacije u koji smo ekskluzivno doveli neke revolucionarne formate kao što su 4DX i KIDS CINESTAR dvorana sa toboganima i zonama za igranje. Stvorili smo destinacijske bioskope s barovima i raznim sadržajima u kojima posetioci vole da borave i u kojima svako pronalazi nešto za sebe. Svaki naš novi bioskop je uvek po nečemu bolji. Naš najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Mallu koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji. Veliko je zadovoljstvo biti prvi u branši u Evropi. To nam daje krila da nastavimo, a s obzirom na to da Blitz – CineStar i dalje širi svoj lanac novim projektima u regiji, ova nagrada nas i obavezuje da budemo uvek bolji i da zadržimo ove visoke standarde – kazao je Savić.

 

U sklopu investicionog ciklusa koji Blitz – CineStar sprovodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta. Zajedno sa gotovo pet miliona prodatih ulaznica godišnje, to CineStar Cinemas čini najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.

 

cinestar cinemas

 

Svečano uručenje nagrade u Barseloni

 

Inače, CineEurope 2019. će se održati između 17. i 20. juna u Centru Convencions Internacional Barcelona. Tada će se i održati svečano uručenje nagrade. CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres i trgovinski sajam za vodeće svetske, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. CineEurope prikazuje ekskluzivne projekcije i prezentacije proizvoda o nadolazećim filmovima i trendovima u filmskoj i kinematografskoj industriji, organizuje seminare i CineEurope trgovinski sajam. CineEurope je službeni kongres UNIC-a (International Union of Cinemas).

 

UNIC predstavlja međunarodno kinematografsko udruženje za bioskopsku trgovinu i bioskopske prikazivače 37 zemalja Evrope i susednih regija.

 

Film Expo Group je glavni organizator događaja u filmskoj industriji. Ova grupa organizuje CineEurope koji se održava u Barseloni; ShowEast, koji se održava u Majamiju i CineAsia, koji se održava u Hong Kongu.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM