Slobodno vreme YTOP

BIRA SE NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA JELKA U AVIV PARKU

ZRENJANIN – U subotu, 23. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po treći put, manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.

 

 

Prošlogodišnje akcije su imale veliki odziv u javnosti, kada se tom prilikom sakupilo skoro 300 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad.

 

U subotu će predstavnici različitih institucija, organizacija i kompanija iz Zrenjanina kititi jelke u Aviv Parku, svako će imati svoju jelku na raspolaganju da je ukrasi na svoj način, a one će do posle Nove godine ukrašavati Park. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji se priključuje i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

 

Kićenje jelki počinje od 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko-zabavni program. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati ostale goste Parka. Dečiji hor iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ će sigurno napraviti spektakularnu atmosferu! A, za najmlađe sledi i novogodišnja predstava!

 

Najlepša jelka bira se u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti tog dana u Avivu na ovoj manifestaciji. 

 

„Pozivamo vas da dođete u subotu, 23. decembra, u Aviv Park Zrenjanin i da zajedno uživamo u zabavnoj i humanitarnoj akciji, uz muzički program, zabavu na ledu i posetu Deda Mraza, i da tom prilikom sakupimo što veći broj paketića za decu bez roditelja. Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Zrenjaninu na podršci, Centru za socijalni rad, kao i svim institucijama, organizacijama i privatnim kompanijama koje su prihvatile učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

 

Informativni portal zrenjaninski.com biće jedan od učesnika ove manifestacije, a spremio je i iznenađenje za posetioce Aviv Parka, o čemu možete ČITATI OVDE.

Podeli članak
sinovoz
FAM