Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Bićeš HIPNOTISAN novom napetom akcijom u režiji čuvenog Roberta Rodrigeza!

hipnotisan
Hipnotisan

U bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 1. juna, premijerno možete da pogledate akciju „Hipnotisan“, animiranu avanturu „Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet“ i horor „Babaroga“.

 

Hipnotisan

 

Ovo je napeti akcioni triler reditelja Roberta Rodrigeza koji je film opisao kao „Hičkokov triler na steroidima“, s Ben Aflekom u glavnoj ulozi.

 

Priča prati policijskog detektiva Danija Rurkea koji traži svoju nestalu ćerku Mini. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac sa hipnotičkim moćima. U nameri da pronađe svoju nestalu ćerku, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje menjaju stvarnost i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svet. Uz pomoć Dijane Kruz, neverovatno nadarene proročice, traži tajanstvenog čoveka za koga veruje da drži ključ pronalaska nestale devojke.

 

Film se prikazuje u terminima od 19 i 22.15 časova.

 

 

Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet

 

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage „Putovanje kroz Spajder-svet“. Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja, katapultira se u drugi svemir. Tamo susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali, kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima. On mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli.

 

Film se prikazuje u više termina, u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji. Sve dostupne termine pogledajte na sajtu bioskopa CineStar.

 

 

Babaroga

 

Priča prati srednjoškolku Sejdi Harper i njenu mlađu sestru Sojer. Njih dve se suočavaju sa nedavnim gubitkom majke, za šta ne dobijaju punu podršku svoga oca Vila, terapeuta, koji se nosi i sa sopstvenim bolom. Kada se u njihovoj kući neočekivano pojavi nesrećni pacijent tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujuću natprirodnu stvar kojoj su porodice plen, a njihova patnja hrana.

 

Film možete da pogledate u terminima od 20.30 i 22.30 časova.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Mala sirena“, „Praznici na italijanski“, „Paklene ulice 10“, „Čuvari galaksije Vol. 3“, „Marmadjuk: Buntovnik na četiri noge“, „Mačke u muzeju“ i „Super Mario braća: Film“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak