Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Avantura „Sonikov film“ i još tri premijere u CineStaru (Video)

sonikov film
Sonikov film

Avantura „Sonikov film“, romantična drama „Led 2“, triler „Ostrvo fantazija“ i drama „Ema“ prikazuju se u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

SONIKOV FILM

 

„Sonikov film“ je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom Sega igricom. Glavni junak je svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

 

 

LED 2

 

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša, žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

 

 

OSTRVO FANTAZIJA

 

U Blumhausovom novom osvrtu na „Ostrvo fantazija“, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razreše misterije ostrva kako bi ga napustili živi.

 

 

EMA

 

Lepa, pametna i bogata Ema Vudhaus je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin“, „Frka“, „Okretaj zavrtnja“, „Gospoda“ i druge.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM