Slobodno vreme

AKCIONA KOMEDIJA „(NE)PROFESIONALAC“ PO POPULARNOJ CENI

Akciona komedija „(Ne)profesionalac“, sa čuvenim komičarem Sašom Baronom Koenom (Ali Dži, Borat, Bruno) u glavnoj ulozi, na ovonedeljnom je repertoaru zrenjaninskog bioskopa „Cinema“, koji se nalazi u centru grada.

Scena iz filma "(Ne)profesionalac"
Scena iz filma „(Ne)profesionalac“

Ovaj film, u kojem glume i Mark Strong i Penelope Kruz, biće prikazivan u petak, 26. februara i subotu, 27. februara, u terminima od 18 i 20 časova, dok će u nedelju, 28. februara, biti emitovan samo u 20 sati.

Radnja filma je sledeća: Nobi (Koen) ima sve što jedan čovek iz malog grada Grimsbija može poželeti, uključujući 11-oro dece i najlepšu devojku severoistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastijan, za kojim Nobi traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu decu. Nobi se uskoro sreće sa Sebastijanom, nesvestan činjenice da njegov brat nije samo najopasniji agent MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Osim filma „(Ne)profesionalac“, na repertoaru bioskopa „Cinema“ je i animirani film „Vreme je za grudvanje 3D“, koji će biti prikazivan u petak, 26. februara, i nedelju, 28. februara, od 16 časova, kao i „Alvin i veverice“, koji je na repertoaru u subotu, 27. februara, od 16 sati, i u nedelju, 28. februara, od 18 časova.

Cena ulaznica za sve projekcije je 250 dinara, a radno vreme blagajne je od petka do nedelje od 15 do 20 časova.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz