Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Akcije “Senka straha” i “Lovac na čudovišta” od danas u bioskopu (Video)

lovac na čudovišta
Lovac na čudovišta

Akcioni filmovi “Senka straha” i “Lovac na čudovišta” prikazuju se od četvrtka, 25. februara, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

Senka straha

 

U jeku Drugog svetskog rata, kapetan Maude Geret pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 sa tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene na vojnom letu, posada testira svaki Maudin pokret. Neobična događanja i rupe u njenoj prošlosti podstiču paranoju oko njene prave misije. Ali posada treba da se plaši nečeg drugog… Nečega što vreba iz senke i zlobno razdire srce aviona.

 

Film “Senka straha” se prikazuje u terminima od 13.50 i 19.25 časova.

 

 

Lovac na čudovišta

 

Pored našeg sveta, postoji drugi – svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom. Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis (Mila Jovović) i njena jedinica bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja. U očajničkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca, čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral (Ron Perlman).

 

Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

 

Film “Lovac na čudovišta” se prikazuje u terminima od 15.30 i 19.05 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Tom i Džeri”, “Iza zatvorenih vrata”, “Soba želja”, “Jedini izlaz”, “Male stvari”…

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM