• Zvanično saopštenje u vezi sa prekidom vodosnabdevanja u Zrenjaninu

Povodom prekida vodosnabdevanja u gradu, na adresu redakcije portala zrenjaninski.com stiglo je zvanično saopštenje za javnost. Saopštenje je poslao Bojan Dimkić, direktor firme „Gruppo Zillio“ iz Beograda. U pitanju je firma koja je vlasnik postrojenja za preradu vode.   „Usled nestanka struje i strujnih udara, koji su se dogodili jutros u ranim časovima, došlo je […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
    Zvanično saopštenje u vezi sa prekidom vodosnabdevanja u Zrenjaninu

„Usled nestanka struje i strujnih udara, koji su se dogodili jutros u ranim časovima, došlo je do kvara u postrojenju za tretman vode. To je uzrokovalo prekid u distribuciji vode. U toku su neophodne akcije i radovi kako bi se kvar sanirao što pre. Građani danas mogu da očekuju oscilacije u vodosnabdevanju, ali se nadamo da one neće trajati dugo, te da će se obezbediti normalno vodosnabdevanje u što kraćem roku. Izvinjavamo se svim građanima zbog neprijatnosti izazvanih događajima koje nismo mogli da sprečimo“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još: Danas toplo uz moguće pljuskove, sutra pad temperature i obilne padavine

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

Komentari 0

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H