Servisne informacije

Za petak najavljeni višesatni prekidi u vodosnabdevanju

Vodovod i kanalizacija

U petak, 16. novembra, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa već postojećom mrežom u Tomaševcu.

 

Pomenuti radovi sprovodiće se u vremenu od 8 do 17 časova, i u tom intervalu će doći i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog sela.

 

Podsećamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 10. oktobra izvodi radove na izgradnji 600 metara nove vodovodne mreže kojom će novoizgrađeni vodotoranj i bunar biti spojeni na već postojeću vodovodnu mrežu.

 

– Spajanjem novoizgrađene mreže sa postojećom vodovodnom mrežom biće završeno oko 90 posto radova, a očekivanja su da će preostali radovi, za koje je nadležno naše preduzeće, biti završeni u narednih 7 do 10 dana. Sredstva u iznosu od 27,2 miliona dinara za realizaciju ove značajne investicije, čijim će završetkom i puštanjem novog vodotornja u rad u značajnoj meri biti popravljen kvalitet vodosnabdevanja u Tomaševcu, obezbedio je Grad Zrenjanin, a radovi na izgradnji vodotornja i pomenute vodovodne mreže, kao i spajanje vodotornja i bunara na mrežu, povereni su JKP „Vodovod i kanalizacija“ – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u tom preduzeću.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz