Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Stanovnici više gradskih ulica neće imati struje u ponedeljak, 25. oktobra

isključenja struje

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada ostati bez struje u ponedeljak, 25. oktobra.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija BEOHEMIJA zapošljava, radno mesto je u Zrenjaninu

 

Od 9 do 10.30 časova bez struje će biti delovi Žabaljske ulice, od Zdravka Čelara do ulice Južnobanatskog odreda; i Zdravka Čelara, od Žabaljske do Rastka Petrovića; kao i cele ulice Dr Đorđa Joanovića, 12. vojvođanske brigade, Filipa Filipovića, 7 sekretara SKOJ-a, Blagoja Parovića, Bogdana Teodosina, Laze Nikina i Ivana Aćina, u Zrenjaninu.

 

Od 10.30 do 11.30 časova struje neće imati delovi Žabaljske ulice, od Zdravka Čelara do Tihomira Ostojića; Stražilovske, od Vojislava Ilića do Milovana Glišića; Mladena Stojanovića, od Tome Roksandića do Milovana Glišića; i Dr Tihomira Ostojića, od Mošorinske do kraja; kao i cele ulice Puškinova, Vojvode Vuka, Milana Rakića, Aleksandra Rankovića, Bolnička i Dr Vase Savića, takođe u Zrenjaninu.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM