Servisne informacije

SAVREMENIJA KOMUNIKACIJA SA KORISNICIMA USLUGA

cistoca-dvoriste
JKP "Čistća i zelenilo"

ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina je saopštilo da mu je od izuzetne važnosti da korisnici budu zadovoljni uslugama koje im pruža.

 

cistoca-dvoriste komunikacija
JKP „Čistoća i zelenilo“

 

U preduzeću podsećaju korisnike da, ukoliko nisu zadovoljni pruženom uslugom, reklamaciju mogu uložiti pismenim putem, i to poštom na adresu Beogradska 17, Zrenjanin, putem telefona na broj 023 / 523 – 640, ili besplatnim pozivom na broj 0800 000 – 023, lično dolaskom u preduzeće (popunjavanjem reklamacionog zapisnika), kao i putem web sajta „Čistoće“, koji se nalazi na adresi www.jkpciz.co.rs

 

Na isti način mogu da postave i pitanja.

 

– Forma za unos reklamacija i poruka je vrlo jednostavna. Odabere se opcija iz sadržaja prezentacije – Reklamacije/Pitanja i nakon toga se odabere vrsta poruke (reklamacija ili pitanja), a onda se popunjavaju zahtevana polja. Bez obzira na koji način je reklamacija izjavljena, služba za rešavanje reklamacija svaku od njih odmah uzima u rešavanje i o njenoj osnovanosti u kratkom roku obaveštava podnosioca. Sve reklamacije rešavaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i u periodu predviđenom ovim zakonom – objašnjava portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ Danijela Tančić.

 

Po njenim rečima, osavremenjavajući način komunikacije sa korisnicima usluga, stavljajući akcenat na ekspeditivnost u rešavanju reklamacija, ovo preduzeće pokazuje koliko mu je bitno zadovoljstvo korisnika, a isto tako i da uvažava svaku njihovu sugestiju i primedbu.

Podeli članak
sinovoz
FAM