Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Raspored kontejnera za kabasti otpad za narednih osam dana

raspored kontejnera

Nastavlja se jesenja akcija iznošenja kabastog otpada, koju sprovodi JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina, u saradnji sa gradskim mesnim zajednicama.

 

Kontejneri za kabasti otpad će se u nedelju i ponedeljak, 11. i 12. oktobra, nalaziti u Mesnoj zajednici “Dolja – Crni šor”.

 

Biće postavljeni na uglovima ulica Tomićeve i Miletićeve, Dalmatinske i Višnjićeve, Balkanske i Čarnojevićeve, Tomićeve i Birčaninove, i u Miletićevoj ulici kod broja 18.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme

 

U utorak i sredu, 13. i 14. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Šumica”.

 

Biće postavljeni na uglovima ulica Sinđelićeve i Vidakovićeve, Prizrenske i Šabačke, Balzakove i Žike Grujina, Radničke i Milana Radovančeva, i Stanoja Glavaša i Dobrovoljačke.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Gradnulica”.

 

Biće postavljeni na uglovima Takovske i Ljubljanske, Cara Dušana i Njegoševe, Vladimira Cvetkova i Mileta Krunića, Žarka Turinskog i Petrovgradskog odreda, i Veselina Čebzanina i Artemove.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Centar”.

 

Biće postavljeni na ulazu u naselje Pariske komune, na uglu ulica Dr Zorana Kamenkovića i Emila Gavrila (kod fabrike šešira), zatim na uglovima Svetosavske i Pupinove, Svetozara Markovića i Gimnazijske, i Jevrejske i Sarajlijine.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM