Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Raspored kontejnera za kabasti otpad od 29. oktobra do 1. novembra

raspored kontejnera za kabasti otpad

JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, u saradnji sa svim gradskim mesnim zajednicama, organizuje jesenju akciju iznošenja kabastog otpada.

 

Akcija će trajati do 1. novembra i sprovodi se tako što će u svakoj mesnoj zajednici, po dva dana, biti postavljeni kontejneri zapremine pet kubnih metara, koji će se prazniti svakodnevno.

 

PROČITAJTE JOŠ: Za petak najavljena isključenja struje u Zrenjaninu, Lukićevu i Česteregu

 

Kontejneri za kabasti otpad će se u petak i subotu, 29. i 30. oktobra, nalaziti na području Mesne zajednice “Mužlja”.

 

Kontejneri će biti postavljeni ispred prodavnice u ulici Hunjadi Janoša broj 1; ispred škole “Servo Mihalj”, kod zadruge u ulici Mađarske komune broj 4; kod mesne zajednice u ulici Mađarske komune broj 59; i u ulici Mađarske komune broj 101.

 

U nedelju i ponedeljak, 31. oktobra i 1. novembra, kontejneri će se nalaziti na teritoriji Mesne zajednice “Zeleno polje”.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Biće postavljeni na uglovima ulica Milentija Popovića i Crnogorske; Petra Kovalića i 13. vojvođanske brigade; Rade Trnića i prolaza iz Bagremove; Dragice Pravice i Eduarda Eria; i Zelenog polja i Eduarda Eria.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM