Servisne informacije

Privremeno izmešteni šalter za prijem reklamacija i blagajna

blagajna vodovod i kanalizacija
Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

Zbog manjih radova na adaptaciji prostora u prizemlju zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“ privremeno su izmešteni šalteri Službe informisanja i poslovnih komunikacija za prijem reklamacija i zahteva korisnika, kao i info pult i blagajna koja se nalazila pored pomenutih šaltera.

 

Od ponedeljka, 30. jula, šalteri za prijem reklamacija i zahteva korisnika i info pult nalaziće se u prostorijama naplatnog mesta u Gimnazijskoj 16. Za sve korisnike koji lično žele da podnesu reklamaciju ili određeni zahtev šalteri će im biti na usluzi svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova.

 

Reklamacije i zahteve korisnici mogu poslati i pisanim putem, poštom, na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, Zrenjanin ili na i-mejl adresu info@vikzr.rs

 

Potvrde potrebne za postupak ozakonjenja objekata privremeno će se izdavati u prostorijama Službe naplate (kancelarija broj 6) u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, u Petefijevoj 3, svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova.

 

Do daljnjeg neće biti aktivan broj telefona za prijavu stanja vodomera 593-003, a korisnicima koji žele da, između 20. i 25. u mesecu, prijave stanje svojih vodomera i dalje su na raspolaganju brojevi telefona 535-773 i 530-344, broj za prijavu stanja putem SMS poruke 064/811 60 99, kao i i-mejl adresa sluzba.ocitavanja@vikzr.rs

 

Broj telefona Službe informisanja i poslovnih komunikacija 593-004 takođe će privremeno biti van funkcije, a kontakt sa službom korisnici mogu ostvariti putem besplatne info linije 0800/024-023.

 

Kao što je napomenuto, privremeno neće raditi ni šalter blagajne u prizemlju zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“, a svoje račune korisnici mogu, bez plaćanja provizije, platiti u Gimnazijskoj 16 ili na nekom od preostalih osam naplatnih mesta.

 

Podeli članak