Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Prekid vodosnabdevanja u celom gradu zbog radova na trafostanicama

prekid vodosnabdevanja

Za četvrtak, 14. novembar, najavljen je prekid vodosnabdevanja u celom gradu.

 

Elektrodistribucija Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“, naime, obavljaće radove na trafostanici „Sever“ i trafostanicama preduzeća. To će biti učinjeno kako bi se omogućili uslovi za još pouzdanije snabdevanje električnom energijom bunarskih pumpi na izvorištu i postrojenja za prečišćavanje pitke vode. A samim tim i stabilnije vodosnabdevanje grada.

 

Planirano je da radovi traju od 9 do 13 časova. Zbog toga će doći će do prekida snabdevanja električnom energijom bunarskih pumpi, pa samim tim i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

 

Pročitajte još: Za sredu najavljena isključenja struje u Zrenjaninu i Novom Bečeju

 

Prema planu, prvi prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada uslediće u četvrtak, posle 8.30 časova, i trajaće do 11.30 sati. Tada će se stvoriti uslovi da se uključe agregati. To će omogućiti vodosnabdevanje grada vodom potencijalno slabijeg pritiska.

 

Ovaj režim vodosnabdevanja ostaće na snazi do završetka radova koji su planirani za 13 časova. Tada će uslediti drugi prekid vodosnabdevanja, kako bi se bunarske pumpe prespojile sa agregata na redovan sistem snabdevanja električnom energijom.

 

Prema predviđenom planu, ukoliko ne dođe do nepredviđenih dešavanja, stabilizacija i normalizacija vodosnabdevanja na teritoriji celog grada uslediće do 14 časova.

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina se zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju i preporučuje im da obezbede dovoljne količine vode za period trajanja prekida vodosnabdevanja.

 

Podeli članak

4 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Sada je 16:40, a mi jos uvek nemano ni kapi vode, Kakvih 13, 14 časova, kada ćemo svi imati vode! Da nije 14 časova rada!? Znači negde oko ponoći.

  • Znaju samo da lazu i kradu!!!Sada je 18:43 a vode jos nema!!!Kako vas,STOKO,nije sramota?!Ko ce da odgovara za ovu laz?!