Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Postavlja se nova centrala, telefoni privremeno van funkcije

vodovod i kanalizacija zrenjanin

Fiksni telefoni JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina privremeno su van funkcije, jer se postavlja nova centrala u zgradi tog preduzeća.

 

Radovi su počeli krajem prošle nedelje.

 

Osim telefona službi u upravnoj zgradi preduzeća, van funkcije su i telefoni Službe naplate u Korisničkom centru. Reč je o telefonu za proveru stanja na računu i uplata 023/593-015, kao i o brojevima za prijavu stanja vodomera 023/535-773 i 023/530-344.

 

PROČITAJTE JOŠ: Za utorak, 1. septembar, najavljena tročasovna isključenja struje u gradu

 

Do završetka radova na postavljanju nove centrale korisnici stanje vodomera mogu da prijave putem mejl adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs. To mogu da učine i SMS porukom na 064/811 60 99. Mejl korisnika ili SMS poruka moraju da sadrže sledeće podatke: ime i prezime, ulicu i broj, mesto i trenutno stanje vodomera. Usluga je dostupna 24 časa.

 

Sva pitanja u vezi sa stanjem računa, dugovanjima i uplatama korisnici mogu, kao i do sada, da dostave putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs. Pitanja će biti prosleđena Službi naplate. Informacije mogu da dobiju i usmeno u Korisničkom centru, u prostorijama Službe naplate, uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera.

 

PROČITAJTE JOŠ: Preko noći nam sledi promena vremena i pad temperature

 

Besplatna korisnička info linija 0800/024-023, kao i broj za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 023/534-097, i dalje su u funkciji.

 

Kada nova centrala bude postavljena, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina će obavestiti korisnike da su ponovo uspostavljene sve fiksne telefonske linije u zgradi preduzeća.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz