Servisne informacije

PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE ZA 30. JANUAR

struja
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Bez struje će u utorak, 30. januara, u periodu od 9 do 14.30 časova, ostati delovi Elemira, i to delovi ulica Ive Lole Ribara, od pola između Lenjinove i Toze Markovića do Vuka Karadžića; Partizanske, od Vuka Karadžića do Toze Markovića; Zdravka Čelara, od Vuka Karadžića do Lenjinove; Žarka Zrenjanina, od Savice Solomuna do pola između Lenjinove i Toze Markovića; i Lenjinova, od pola kod Dr Laze Mijatova do kraja prema Grobljanskoj; kao i cele ulice Grobljanska, Njegoševa i Milutina Subotina.

 

struja
Foto: Dušan Bartolović

 

Od 9 do 12 časova struje neće imati deo ulice Ivana Mažuranića, kao i cela ulica Petra Mećave, u Zrenjaninu.

 

Od 9 do 10 sati bez struje će ostati delovi Novog Bečeja, i to delovi ulica Petra Drapšina i Jaše Tomića, od ulice Revolucije do Ive Lole Ribara; i Revolucije, od Petra Drapšina do Jaše Tomića; kao i hotel i Dom kulture.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • HAOS U CENTRU ELEMIRA-NEMA STRUJE!!!
  ZBOG NEKIH RADOVA, ISKLJUČENA JE TRAFO STANICA U CENTRU ELEMIRA, KOJA SNABDEVA EL ENERGIJOM POŠTU, ŠKOLU, 2 VRTIĆA, MZ ELEMIR, AMBULANTU, BANKOMAT I NEKOLIKO PRODAVNICA, DOK JE PRIVATNI PROVAJDER UKLJUČIO MALI AGREGAT…!!!
  VALJDA NISU MOGLI, OVI IZ ED ZRENJANIN, DA PREKAPČANJEM OSTAVE OVU TS POD VISOKI NAPON, ALI BI IH TREBALO ZAKONSKI OBAVEZATI, „DA, KADA ISKLJUČUJU NAPAJANJE VODOZAHVATA, ŠKOLA. AMBULANTE, ZABAVIŠTA I DR.,
  SU DUŽNI DA OBEZBEDE VELIKI AGREGAT-DA GARANTUJU NEPREKIDNO SNABEDEVANJE EL. ENERGIJOM“!!! ZATO SU PLAĆENI!!!
  A, ŠTO SE TIČE „OBAVEŠTAVANJA“, ONO JE PAPIRNATO-VEĆ DUGO NEMA „RADIO ELEMIRA“, STOJI NA TABLI MZ, ALI ZA 18. I 19. 01.2018.!?, A, NA PROZORU MZ, STOJI NEŠTO, ALI OBRNUTO-OKRENUTO „NAOPAČKE“!!!???
  ALA RADIMO, BLAGO NAMA!!!
  I SUTRA NAS ČEKA, TO ISTO!
  Pozdrav iz Elemira!

sinovoz
FAM