Servisne informacije

NORMALIZOVANO VODOSNABDEVANJE NA PODRUČJU GRADA

ZRENJANIN – Na teritoriji celog grada je danas, 2. novembra, oko 13.30 časova, došlo do prekida vodosnabdevanja kada je, u toku izvođenja radova od strane Elektrodistribucije, došlo do oštećenja kabla koji napaja električnom energijom bunarske pumpe koje vodom snabdevaju gradsku vodovodnu mrežu.

vodovod-2

Kada je Elektrodistribucija saopštila da će saniranje oštećenja na kablu potrajati, tehnička služba JKP “Vodovod i kanalizacija” je intervenisala, uključila agregate i omogućila napajanje bunarskih pumpi i u vrlo kratkom roku obezbedila uredno snabdevanje vodom u celom gradu.

“Nakon što je Elektrodistribucija sanirala oštećenje na kablu, bili smo prinuđeni da ugasimo agregate da bi se bunarske pumpe ponovo povezale na elektro mrežu i iz tog razloga je oko 16 časova došlo do kraćeg, već najavljenog, prekida vodosnabdevanja. Nakon povezivanja pumpi na elektro mrežu i ponovo uspostavljenog stabilnog napajanja, snabdevanje vodom na teritoriji celog grada je normalizovano i sada je uredno i stabilno”, saopštilo je JKP “Vodovod i kanalizacija”, uz zaključak da su korisnici, zahvaljujući brzoj intervenciji tehničke službe ovog preduzeća, u odnosu na obim i trajanje kvara, na kratko osetili njegove posledice, odnosno da su mali deo vremena bili bez vode.

Podeli članak
sinovoz
FAM