Servisne informacije

Nastavlja se vikend akcija u rasadniku

ZRENJANIN – Na rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u Zrenjaninu u toku je velika sezonska prodaja sadnog materijala lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, kao i kalemljenih lišćara atraktivnog izgleda.

U subotu, 25. aprila, zainteresovani na rasadniku mogu da kupe po akcijskim cenama sadnice raznih vrsti javora, breze, bukve, vrbe, ukrasne trešnje, šljive i badema. Cene ovih sadnica snižene su čak 20 odsto.

Iz asortimana kvalitetnog rasada cveća ovde preporučuju daliju, vinku, begoniju crvenog lista, petunije, muškatle, kadifice… Cene rasada cveća kreću se već od 35 dinara.

“Pozivamo sve građane da posete rasadnik i uvere se u kvalitetan asortiman sadnica sa busenom koje im nudimo, a stručno osoblje će im biti na raspolaganju za dobijanje informacija u vezi sadnje, nege i održavanja biljaka”, navodi se u saopštenju „Čistoće i zelenila“.

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb, u naselju Šumice, a radno vreme je radnim danima od 7 do 17 časova, i subotom od 7 do 15 časova. Kontakt telefon je 023 562 – 107.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.