Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Jesenja akcija: Raspored kontejnera za kabasti otpad za narednu nedelju

kabasti otpad

Nastavlja se jesenja akcija iznošenja kabastog otpada koju sprovodi JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina.

 

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak, 19. i 20. oktobra, biti postavljeni u Mesnoj zajednici “Nikola Tesla”. Nalaziće se na uglu ulica Branka Radičevića i Solunske, u ulici Ive Lole Ribara – ispred “Centroduvana” i ispred broja 39, kao i na uglovima Orlove i Nikole Tesle, i Nikole Tesle i Makedonske.

 

U sredu i četvrtak, 21. i 22. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Mala Amerika”. Biće postavljeni u Siminoj ulici, ispred broja 7, kao i na uglovima ulica Đorđa Stratimirovića i Kej 2. oktobra, Đorđa Stratimirovića i Jovana Popovića, Gundulićeve i Stevice Jovanovića, i Stevice Jovanovića i Narodne omladine.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ovaj deo Zrenjanina će ostati bez struje u ponedeljak, 19. oktobra

 

U petak i subotu, 23. i 24. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Žarko Zrenjanin”. Biće postavljeni na uglovima ulica Žarka Zrenjanina i Ličke, Dunavske i Brigadira Ristića, Koste Turkulja i Čaki Jožefa, Prištinske i Kikindske, i Železničke i Elemirskog druma.

 

U nedelju i ponedeljak, 25. i 26. oktobra, kontejneri za odlaganje kabastog otpada će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Sonja Marinković”. Biće postavljeni na uglovima ulica Veljka Petrovića i Slobodana Penezića, Dimitrija Tucovića i Goce Delčeva, na uglu ulice 9. januara – kod spomenika Sonji Marinković, kao i na uglovima Heroja Pinkija i Stražilovske, i Lava Tolstoja i Slobodana Penezića.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM