Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana” objavilo važne informacije

gradska toplana

Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana” iz Zrenjanina obaveštava kupce na sistemu distribucije prirodnim gasom da od 12. decembra sve probleme, eventualna curenja ili havarije na gasnom sistemu, prijavljuju na dispečerski broj JP “Srbijagas”. Broj telefona je 0800 220 020.

 

Od 12. decembra distribuciju prirodnog gasa za teritoriju grada Zrenjanina obavlja JP “Srbijagas” iz Novog Sada. “Srbijagas” će ovaj posao obavljati i u pojedinim selima. U pitanju su Aradac, Banatski Despotovac, Botoš, Ečka, Elemir, Zlatica, Klek, Lazarevo, Lukićevo, Melenci, Mihajlovo i Stajićevo.

 

Pročitajte još: Najavljena isključenja struje za sredu, 18. decembar

 

“Takođe, želimo da obavestimo potrošače prirodnog gasa da će popis 1. januara 2020. obaviti JKP “Gradska toplana” zajedno sa službenicima JP “Srbijagas”. To ćemo učiniti kako bi se zajednički utvrdilo stanje, s obzirom na to da je distribuciju prirodnog gasa za navedena naseljena mesta preuzelo JP “Srbijagas”, navodi Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana”.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • Od 12. decembra distribuciju prirodnog gasa za teritoriju grada Zrenjanina obavlja JP „Srbijagas“ iz Novog Sada. „Srbijagas“ će ovaj posao obavljati i u pojedinim selima. U pitanju su Aradac, Banatski Despotovac, Botoš, Ečka, Elemir, Zlatica, Klek, Lazarevo, Lukićevo, Melenci, Mihajlovo i Stajićevo.
  A, DA LI ĆE JKP “TOPLANA”, DA VRATI RAZLIKU, VIŠE NAPLAĆENE CENE, OD POTROŠAČA IZ OVIH MESTA, KOJA JE NAPLAĆIVANA, JER NAM JE TA FIRMA PRODAVALA GAS, GODINAMA, TAKO DA SU TA SELA FINANSIRALA, DELOM, GREJANJE GRAĐANA!!!???
  SVE BI TO MOGLO DA SE IZRAČUNA, TA RAZLIKA U CENI, A, GRAD JE SADA, PRODAO-DAO, SVE GASOVODE OVIH SELA, PA POŠTO GRAD NIJE 1 DINAR ULOŽIO U TE GASOVODE, ZNAČI, PRODAO JE “KRADENU” ROBU, DA BI IZMIRIO DUG OD 480 MILIONA, KOJI JE grad-toplana IMAO PREMA “SRBIJAGASU” !!!
  SADA JE “SRBIJAGAS” VLASNIK “KRADENE” ROBE, MOŽE SE REĆI, ZAR NE!!!???
  LEPO O NAMA BRINE UPRAVA Grada ZRENJANINA!
  BLAGO NAMA!
  PREKOR IZ ELEMIRA!

sinovoz
FAM