Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Elektroprivreda Srbije poziva građane da sami očitaju svoja brojila

krao struju
Foto: Pixabay

Elektroprivreda Srbije je pozvala sve potrošače da, zaključno sa 1. aprilom, očitaju stanje na svom mernom uređaju. Ovaj poziv je upućen kako bi se ispoštovale sve mere zaštite za vreme trajanja vanrednog stanja.

 

„Elektroprivreda Srbije će u toku vanrednog stanja uložiti maksimalne napore da, u okviru redovnih aktivnosti, očita brojila svih kupaca. Tom prilikom poštovaćemo sve mere zaštite. Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, molimo sve kupce da, zaključno sa 1. aprilom, očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu, na ulazu u svoje objekte“, kaže se u saopštenju.

 

Pročitajte još: „Vodovod“ promenio način rešavanja reklamacija i rada sa korisnicima

 

Pored toga, građani mogu u narednim danima da jave stanje brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem emaila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na adresu prijavastanja.ev@eps.rs

 

„Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja koronavirusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane“, dodaje se u saopštenju.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM