Servisne informacije

Dve havarije u gradu, ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ na terenu

Javnog komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija"

Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ trenutno rade na sanaciji dve havarije u gradu, u naselju Ruže Šulman i Petefijevoj ulici, gde je došlo i do prekida vodosnabdevanja.

 

U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman. Zbog toga je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.

 

– Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su od momenta prijave kvara na terenu i uz upotrebu mehanizacije rade na njegovoj sanaciji. Prve procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 12 časova. Nakon toga će vodosnabdevanje u naselju biti normalizovano – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u ovom preduzeću.

 

U toku su i pripremni radovi na sanaciji još jedne havarije na javnoj vodovodnoj mreži u gradu, tačnije u Petefijevoj ulici. U njoj je, kao i u okolnim ulicama, takođe došlo do prekida vodosnabdevanja. Gajin ističe da su, nakon prijave drugog kvara, ekipe „Vodovoda“ izašle na teren, zaustavile curenje vode iz mreže i otpočele sa pripremnim radnjama za njegovo saniranje.

 

– Procene o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara znaće se nešto posle 12 časova. Tada će se, uz upotrebu mehanizacije, izvršiti raskopavanja na samom mestu kvara – ističe Gajin.

 

On se zahvalio stanovnicima pomenutih delova grada na strpljenju i razumevanju.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz