Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Dva gradska naselja ostala bez vode, zbog kvarova na mreži

Zbog kvarova na javnoj vodovodnoj mreži dva gradska naselja, Zeleno polje i Ruža Šulman trenutno su bez vode, saopštavaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Na Zelenom polju od kasno noćas neprekidno traju radovi na sanaciji havarije većeg obima, a u naselju Ruže Šulman do havarije na javnoj vodovodnoj mreži došlo je u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju ovog javnog preduzeća.

 

-Juče u kasnim večernjim časovima došlo je do havarije većih razmera na javnoj vodovodnoj mreži u naselju Zeleno polje, gde radovi na sanaciji i dalje neprekidno traju, i prema trenutnim procenama, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, očekuje se da budu završeni u narednih nekoliko časova. Zbog obima havarije i složenosti radova, na sanaciji kvara angažovano je kompletno ljudstvo i mehanizacija preduzeća kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do stabilizacije vodosnabdevanja na celoj teritoriji naselja Zeleno polje, dodaje Gajin.

 

-U jutarnjim časovima došlo je do havarije i na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman, zbog čega je i ovo naselje trenutno bez vode. Paralelno sa izvođenjem radova na Zelenom polju vrše se pripremne radnje za sanaciju i ovog kvara, a oni će otpočeti odmah po završetku radova na Zelenom polju, i procene su da će trajati nekoliko časova.Po završetku radova vrlo brzo će uslediti stabilizacija vodosnabdevanja i u ovom gradskom naselju – ističe Gajin, uz napomenu da se JKP „Vodovod i kanalizacija“ zahvaljuje stanovnicima Zelenog polja i Ruže Šulman na strpljenju i razumevanju.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.