Servisne informacije

Doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa

poremećaj u isporuci prirodnog gasa
Foto: Pixabay

Javno preduzeće „Srbijagas“ obaveštava kupce prirodnog gasa u Novom Bečeju, Kikindi i Zrenjaninu da će, zbog neophodne sanacije gasovoda u blizini Novog Bečeja, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u ponedeljak, 5. novembra, i to za sledeće distributere prirodnog gasa: Srbijagas Novi Sad, Gradska toplana Zrenjanin i Komunalac Novi Bečej, kao i za krajnje kupce: Galad farma, PPK „1. oktobar“ Bašaid, Sušara Bašaid i „Polet Keramika“ Novi Bečej.

 

JP „Srbijagas“ – Operator transportnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio pomenute distributere i krajnje kupce, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

 

Očekivani završetak radova i prestanak kratkoročnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je ponedeljak, 5. novembra, u večernjim časovima, nakon čega će „Srbijagas“ otpočeti sa redovnom isporukom prirodnog gasa korisnicima.

 

„Molimo potrošače u Kikindi, Novom Bečeju i Zrenjaninu da imaju razumevanja za navedene radove“, navodi se u saopštenju „Srbijagasa“.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz