Region Vesti Zrenjanin

Mnogi nisu ni slutili da ovako lepo izgleda bazen u Srpskoj Crnji! (Foto)

bazen u srpskoj crnji

Već gotovo dva meseca traju pripreme da otvoreni bazen u Srpskoj Crnji spremno dočeka novu kupališnu sezonu. Ipak, ove godine otvaranje će zavisiti od odluka viših instanci vlasti.

 

– Mi smo spremni za početak sezone. Tehnički poslovi su završeni, provereni su svi sistemi, obezbeđene spasilačke ekipe… Bazen se trenutno puni, a onda sledi i analiza ispravnosti vode. Spremamo se kao da će bazen već koliko sutra biti otvoren, ali čekamo odluke nadležnih – kaže za portal zrenjaninski.com upravnik bazena Miroslav Lekin.

 

Pročitajte još: Sređivanje obale i priobalja Tise na popularnom izletištu Babatovo

 

Organizovanjem rada bazena, inače, bavi se Javno komunalno preduzeće „8. avgust“ iz Srpske Crnje, i to još od 2013. godine kada im je Opština Nova Crnja dala na upravljanje i korišćenje bazenski kompleks. Rad otvorenog bazena je sezonski, od početka juna do početka septembra.

 

 

Bazen u Srpskoj Crnji uveo i neke novine

 

Ako i bude nekih izmena u režimu rada bazena, uslovljenih pandemijom koronavirusa, sigurno je da cene ulaznica i osnovnih usluga na bazenu ostaju nepromenjene. Dnevna karta za ulazak na kompleks bazena za odrasle je 150, a za decu 100 dinara. Za decu uzrasta do tri godine roditelji ne plaćaju kartu. Iznajmljivanje suncobrana je 100 dinara, a ležaljke 150. Sezonska karta za odrasle košta 5.000, a za decu 3.500.

 

Uvedene su i novine, pa će sada biti moguće iznajmljivanje pergola, odnosno separea, od kojih su dva sa takozvanim bračnim ležaljkama, a dva ugaonim garniturama.

 

Iz JKP „8. avgust“ napominju da se posebna pažnja svih zaposlenih radnika na bazenskom kompeksu, od tehničkog osoblja i spasilačke službe do ugostiteljskih radnika, posvećuje zdravstvenoj bezbednosti i higijeni. Vodi se računa o besprekornoj hemijsko-bakteriološkoj ispravnosti vode, koju kontroliše Zavod za javno zdravlje, i o higijeni celokupnog kompleksa, kao i bezbednosti posetilaca i njihove imovine.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM