Region Vesti Zrenjanin

Ekipa “S Tamarom u akciji” pomogla petočlanoj porodici iz Perleza (Video)

s tamarom u akciji
Foto: Printscreen YouTube/S Tamarom u akciji

Ekipa poznate emisije „S Tamarom u akciji“, koja se emituje na RTS-u, u devetoj sezoni posetila je Perlez.

 

Ovog puta ekipa predvođena autorkom i voditeljkom Tamarom Grujić pomogla je petočlanoj porodici iz tog sela. U pitanju su supružnici Katica Ratković i Saša Nikolić, i njihovo troje dece – sinovi Ognjen i Uroš i ćerkica Iva. Saša otežano hoda i teško pokreće ruke. Imao je moždani udar, a tada mu je otkriven i dijabetes. Pre devet godina imao je i dva srčana udara. Otkako se razboleo, sve obaveze preuzela je na sebe njegova supruga Katica.

 

Njih petoro pre dolaska ekipe „S Tamarom u akciji“ živelo je u oronuloj kući, u nehumanim uslovima.

 

– Trudili smo se koliko smo mogli da sredimo kuću, pokušavali smo dok se on nije razboleo, dok sve nije spalo na mene. Bili smo bez struje jedno vreme, nekih šest meseci, dok nisam dobila posao za stalno, pa smo podigli kredit i rešili taj problem – ispričala je Katica ekipi ove poznate emisije.

 

Pročitajte još: Grupa humanih Zrenjaninaca predano pomaže ugroženim sugrađanima

 

Saša Nikolić je kazao da je, koliko zna, kuća u kojoj žive izgrađena 1931. godine, i u međuvremenu je devastirana.

 

– Kuća u kojoj živimo ima dosta rupa, svuda duva vetar – ispričao je Ognjen Nikolić, koji je, kao i njegov brat, odličan đak, iako su uslovi života u ovom stambenom objektu bili ispod svakog minimuma.

 

U međuvremenu je došla Tamara Grujić sa svojom ekipom i još jednom napravila čudo. Pogledajte ovu dirljivu priču iz Perleza.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM