Poljoprivreda YTOP

„VODE VOJVODINE“ PRODAJU TRSKU PORED KANALA

NOVI SAD – Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ oglasilo je prodaju trske koja se nalazi uz kanale hidro-sistema Dunav – Tisa – Dunav, između ostalog i na kanalima Banatska Palanka – Novi Bečej, Zlatica (regulisani vodotok) i Kanal Begej.

Trska se prodaje u viđenom stanju, prikupljanjem zatvorenih ponuda na jednogodišnji ili trogodišnji period. Kupoprodaja trske na panju regulisaće se kupoprodajnim ugovorom, koji će se zaključivati za određenu deonicu sa kupcem koji ponudi najvišu cenu.

Krajnji rok za seču kupljene trske je do 1. marta, a u cenu nije uračunat porez na dodatu vrednost (PDV), koji kupac plaća po iskazanom obračunu prodavca.

Pravnim licima zainteresovanim za kupovinu trske, omogućiće se plaćanje 30 procenata odmah, a ostalih 70 procenata po okončanju seče, najkasnije 1. marta.

Rok za dostavljanje ponuda je do 10. januara, a ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti na adresu Javnog vodoprivrednog preduzeća „Vode Vojvodine“ u Novom Sadu, Bulevar Mihajla Pupina 25, sa naznakom „Ponuda za kupovinu trske“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz