Poljoprivreda Vesti Zrenjanin

“Bratstvo jedinstvo” iz Neuzine traži kupca, početna cena 285 miliona!

Bratstvo jedinstvo iz neuzine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Akcionarskog društva za poljoprivrednu proizvodnju “Bratstvo jedinstvo” iz Neuzine. Na prodaju je zadruga ponuđena kao imovinska celina, a prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem.

 

Prodaje se obradivo zemljište ukupne površine 464 hektara i 43 ara.

 

Prodaju se i upravna zgrada, garaža, zgrada mlekare, veterinarska stanica, zgrada vage, rampa za utovar stoke i tor, stan u Neuzini od 62 kvadrata, i garaža koja ide uz stan, još jedan stan od 87 kvadrata i otvoreno garažno mesto, objekat od 116 kvadrata upisan kao zgrada, hangar od 821 kvadrat, mašinska radionica, dva magacina, krupač magacina, velika radionica, još jedna hangar od 830 kvadrata, mašinska radionica od 490 kvadrata i vaga površine 52 kvadrata.

 

Takođe, na prodaju se nude i portirnica, crpna stanica, dva metalna hangara od 800 i 250 kvadrata. Na prodaju su ponuđeni i oprema, vozila, zalihe, kao i sistem za zalivanje sa crpnom stanicom.

 

Početna cena nepokretne i pokretne imovine zadruge “Bratstvo jedinstvo” je 285.568.755 dinara. Depozit je 114.277.502 dinara, a otkup dokumentacije košta 250.000 dinara.

 

Prodaja je zakazana za 1. april u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

 

U oglasu je naglašeno da strana lica ne mogu učestvovati u javnom nadmetanju.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM