• ZVANIČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA

    Evo koje će nas stranke predstavljati u Skupštini Grada Zrenjanina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZVANIČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA

    ZRENJANIN – Prema prvim preliminiranim rezultatima, na izborima za odbornike u Skupštini Grada Zrenjanina najbolji rezultat ostvarila je Srpska napredna stranka sa osvojenih 23.152 glasova birača, ili 41,92 posto.

    Barokna sala Gradske kuće

    Na drugom mestu je Socijalistička partija Srbije sa 6.174 glasa, odnosno 11,18 procenata. Sledi Liga socijaldemokrata Vojvodine sa 4.985 ili 9,03 odsto glasova, Srpska radikalna stranka osvojila je 3.339 ili 6,05 odsto glasova, Pokret „Dosta je bilo“ Saše Radulovića 3.281 glas, ili 5,94 odsto, i Demokratska stranka sa 2.817, odnosno 5,1 odsto glasova.

    U gradskoj Skupštini odbornike će imati i manjinske liste.

    Ove podatke portal „Zrenjaninski“ dobio je od sekretara Gradske izborne komisije Milana Mrkšića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 4

    1. Katastrofa za Zrenjanin!!! Ova „nova’ vlast garantuje još veći sunovrat i kolaps Zrenjanina.

    2. Katastrofa za Zrenjanin!!! Ova „nova’ vlast garantuje još veći sunovrat i kolaps Zrenjanina.

    3. Nažalost, jad umova glasača za SNS i ČJ će nam se svima obiti o glavu. Napravili ste od Zrenjanina centar za razmenu narkotika, seksualnih usluga i ostalih gadosti. Vrlo je evidentno da Zrenjanin dolaskom ovih bednih gmizavaca ide u sunovrat (moralni, finansijski). Stranački izmenjivači svojim debilizmom osvojili poverenje i izjednačili se sa svojim vernim glasačima.

    4. Nažalost, jad umova glasača za SNS i ČJ će nam se svima obiti o glavu. Napravili ste od Zrenjanina centar za razmenu narkotika, seksualnih usluga i ostalih gadosti. Vrlo je evidentno da Zrenjanin dolaskom ovih bednih gmizavaca ide u sunovrat (moralni, finansijski). Stranački izmenjivači svojim debilizmom osvojili poverenje i izjednačili se sa svojim vernim glasačima.

    5. Šta reći, a ne zaplakati? Nisu oni krivi što su takvi, krivi smo mi što ih biramo. Kakav bedan i glup narod…

    6. Šta reći, a ne zaplakati? Nisu oni krivi što su takvi, krivi smo mi što ih biramo. Kakav bedan i glup narod…

    7. hVALA vAM SVIMA, ŠTO STE OSTALI KOD KUĆE ZBOG KIŠE (ILI KO ZNA ZBOG KOG RAZLOGA), PA STE DOZVOLILI DA OPET OVO ZLO BUDE NA VLASTI U NAŠEM GRADU.Imaće te opet hleba (na kazanu) i igara na trgu, naravno besplatno,jer nemate posao da to i platite
      Vaša deca će možda uspeti da vrate dugove ovog Grada, za sve ove BAHANALIJE vlasti, a ako ne uspeju za svog radnog veka, valjda će uspeti njihova deca.

    8. hVALA vAM SVIMA, ŠTO STE OSTALI KOD KUĆE ZBOG KIŠE (ILI KO ZNA ZBOG KOG RAZLOGA), PA STE DOZVOLILI DA OPET OVO ZLO BUDE NA VLASTI U NAŠEM GRADU.Imaće te opet hleba (na kazanu) i igara na trgu, naravno besplatno,jer nemate posao da to i platite
      Vaša deca će možda uspeti da vrate dugove ovog Grada, za sve ove BAHANALIJE vlasti, a ako ne uspeju za svog radnog veka, valjda će uspeti njihova deca.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]